Advertisements

Professor Marston and the Wonder Women

Profesorul Marston și femeile fantastice este un biopic ce rulează în aceste zile pe HBO / Cinemax. Pentru cine vrea să afle mai multe despre viața neconvențională a lui William Marston, psihologul și inventatorul de la Harvard care a contribuit la inventarea testului modern de detectare a minciunilor și a creat Wonder Woman în anul 1941, este un film interesant.

p1Miza filmului este modul în care Marston s-a ocupat de controversa din jurul creației Wonder Woman, deși nu este clar cum se termină investigația. Marston se afla într-o relație poliamoroasă cu soția sa Elizabeth, psiholog și inventator, și cu Olive Byrne, fostă studentă care a devenit academician. Această relație a contribuit în mod esențial la crearea unei femei minunate, Wonder Woman – inspirată din experiența sa personală.

Cele două femei, certificate în domeniul psihologiei, au sfidat convenția, acceptând să construiască o viață secretă împreună cu Marston, viață ce a rivalizat cu cele mai bune deghizări ale unui supererou. Surprinzător modul în care Angela Robinson, care a scris scenariul și semnează regia, construiește credibil povestea de dragoste liber consimțită între cei trei adulți, scoțându-i din zonele lor de confort.

Contribuie la credibilitatea biopicului Professor Marston and the Wonder Women și jocul foarte bun al celor 3 actori principali, Luke Evans, Rebecca Hall și Bella Heathcote. Mai puțin creionat profilul antagonistei jucată de Connie Britton, o actriță bună care cred că ar fi reușit să crească miza filmului dacă ar fi primit o partitură mai bună.

Advertisements

Related Posts

About The Author

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.