Advertisements

Tot ce ai vrut să știi despre sex

w1O prostie de film în tonul celor făcute de Woody Allen, Tot ce ai vrut să știi despre sex… dar ți-a fost frică să-ntrebi reia o carte de succes a anilor 70. Cât de adevărate sunt descoperirile medicilor și cercetătorilor în domeniul sexologiei?

Spre exemplu, dr. Bernando dintr-unul din scetch-urile dinspre final, este primul cercetător care a măsurat undele sonore în timpul erecției. Dar asta o știe până și Helen Lacey, reportera care îi ia acestuia un interviu pentru suplimentul de duminică al revistei Globe. Victor este autorul cărții „Cum să abordezi pozițiile sexuale complicate fără să râzi”, ajunsă una clasică.

Pe numele inițial Allen Stewart Konigsberg, Woody este un Nabokov al cinematografiei, care a admis că s-a îndrăgostit de fiica sa adoptivă Soon-Yi, chiar dacă avea față de aceasta și sentimente paterne. Fosta soție a regizorului, Mia Farrow, a ales să divorțeze în 1992, după ce a aflat că soțul său întreținea relații sexuale cu fata adoptată, pe atunci în vârstă de 21 de ani.

w2De-a lungul timpului, câștigătorul a patru premii Oscar s-a confruntat de nenumărate ori cu acuzații de abuz sexual, inclusiv din partea celeilalte fiice adoptate, Dylan Farrow, care a pretins că ar fi fost molestată în casa mamei sale, Mia, pe vremea când avea doar șapte ani. Deși a fost pus sub cercetare, Woody Allen n-a fost niciodată condamnat pentru așa zisele abuzuri.

Advertisements

Related Posts

About The Author

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.