Advertisements

Sezonul IV din Vikingii continuă…

…doar că nu se știe când ajunge și la noi!

Vikings este un serial istoric irlandezo-canadian creat de Michael Hrist. Co-producătorii săi sunt World 2000 şi Take 5 Productions, iar distribuitorul internaţional este History Channel. Hirst nu este la prima sa experiență cu VikingsElizabeth este o dramă premiată cu Oscar iar Dinastia Tudorilor și serialul The Borgias sunt de asemenea scrise de el (la ultimul fiind și producător).

Despre sezonul patru din Vikings știm doar că va avea 20 de episoade în loc de cele 16 anunțate. Primele serii au avut 10 episoade fiecare. Nu ştim când vor fi difuzate şi în România următoarele episoade. Primele zece episoade au fost difuzate mult mai târziu pe canalul românesc, abia în vară, joia, în vreme ce în alte țări serialul a rulat încă din primăvară. Celelalte episoade ale seriei a IV-a au început să fie difuzate deja duminica.

Dar cum nu avem încă nici măcar un plot al episoadelor 4.11 și 4.12 pe Imdb, răspunsul celor de la History România nu ne ajută să știm când le vom vedea și noi:

Încă nu a fost anunțată data în care vom (re)începe difuzarea sezonului IV din Vikingii, dar vă invitam sa ne urmăriți în continuare pentru a fi la curent cu ultimele vesti despre serialele preferate de pe HISTORY.

Așteptăm provincia 🙁 ca să-l vedem pe Jonathan Rhys Meyers alături de Travis Fimmel în ultima parte a seriei IV din Vikingii.

Advertisements

Related Posts

About The Author

Add Comment