Advertisements

Nightflyers

Serialul, despre care am mai scris aici, se poate vedea pe Netflix – regele filmelor și serialelor – și pe Syfy. După o nuvelă de Georghe R. R. Martin – exact, chiar el – dar să nu vă așteptați să fie vreun Game of Thrones în spațiu pentru că nu este… în schimb sânge curge și în acest serial din belșug.

p16087384_b_v13_acNu este el un serial excepțional, dar nu nici unul prea rău – nota pe Imdb nu este corectă, merita mai mult – trebuie să ai răbdare și să treci de primele… unul, două episoade… iar chiar când pare că nu se mai poate ivi nimic nou, ei bine, atunci apar ceva surprize! Puțin SPOILER: opt oameni de stiință călătoresc împreună cu echipajul la bordul navei Nightflyer, sub comanda capitanului Roy Eris cu scopul de a întâlni o specie extraterestră cunoscută ca și Volcryn, despre care în afară de nume nu aflăm nimic altceva, ceea ce este cam frustrant.

Efectele speciale nu sunt spectaculoase, dar ăsta nici nu e punctul forte al serialului, ar trebui descris de fapt ca un serial psihologic science fiction, căci se pare că toate defectele și imperfecțiunile noastre ne însoțesc peste tot pe unde mergem, chiar și într-o călătorie interplanetară.

În orice caz, aveți răbdare, treceți peste cele câteva mici detalii poate chiar naiv imaginate, este un serial care vă va prinde… dacă puteți trece peste aspecte hilare de genul unui membru al echipajului ce are un port implantat în antebraț 😉 pentru a se conecta cu un cablu! 🙂 la sistemul de operare al navei spațiale, șamd; în rest, have patience and enjoy

* review by Lucian Ceuca.

Advertisements

Related Posts

About The Author

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.