Advertisements

Dimineața de după

poster„The Morning After” este o comedie care împletește 8 povestioare într-un film al reconstituirilor de după. De la blonda care nu-și mai amintește cum a ajuns în patul celui mai bun prieten, la puștoaica ce se preface franțuzoaică, fiecare joacă un mic rol pentru a ieși onorabil de scenă.

Urmărim opt persoane se trezesc lângă (alt)cineva și trebuie să decidă dacă ar trebui să stea sau ar trebui să plece. Dimineața de după (2015) marchează acel moment al adevărului în care realizezi dacă te-ai trezit lângă persoana greșită sau cea potrivită. Filmul abordează o tematică despre care nu se prea vorbește, de fapt: dragoste, sex şi relaţii. S-a plimbat pe la câteva festivaluri (Cape Fear Independent, Tenerife, LA Femme Film Festival 2015), de unde regizoarea Shanra J. Kehl a luat câteva premii.

Trezirea este un moment important în cadrul primei zile alături de un nou partener. Atunci ai ocazia să observi  cu care ţi-ai petrecut noaptea, iar părăsirea parului reprezintă o ruptură foarte clară între ce s-a întâmplat pe timpul nopții și ce se va întâmpla ziua. Există și o carte celebră cu acest titlu, scrisă de Jean-Claude Kaufmann, un sociolog fascinat de micile detalii ale vieţii, pe care mulţi le observă, dar puţini le analizează.

 

 

Advertisements

Related Posts

About The Author

Add Comment