Advertisements

Comedy Cluj reluat de Creative Ways

Se pare că Asociația culturală Creative Ways cu sediul în Cluj-Napoca, pe Calea Dorobanților la nr. 70 va relua în acest an Festivalul de film Comedy Cluj. Asociația care organizează și TEDx Eroilor a solicitat fonduri de la instituțiile locale și județene pentru ediția 2018.

A primit 150.000 lei de la Primăria municipiului Cluj-Napoca (puțin peste 10% din cât a primit TIFF) și 3.000 de lei de la Consiliul județean Cluj. Creative Ways este una din cele 10 noi asociații care au aderat ca membri ai Centrului Cultural Clujean la ultima Adunare generală a acesteia. Bugetul este destul de mic, să sperăm că se vor descurca.

Cine este noul director al festivalului?

Vlad Gliga este cel care a inițiat, în 2011, evenimente sub licența TEDx în Cluj-Napoca, împreună cu alți câțiva colegi. Apoi a preluat sau a fondat inițiativele TEDx din alte 5 orașe din Transilvania. Vlad Gliga are și doi clienți corporate pentru care lucrează la evenimente sau ca PR.

galaCCCu noua sa companie Lagom Agency a participat la realizarea a 2 dintre cele mai mari festivaluri din România: Untold și Neversea – la Neversea a coordonat o echipă de 35 de îngerași (voluntarii care au grijă de artiști), iar la Untold a coordonat backstage-ul de la Alchemy si Galaxy, scenele cele mai importante după Scena Principală (sursa: Gabriela Vereș, Local  Project Manager TOYP & VP Internationalism JCI Cluj).

Selecționerul Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj #9 rămâne același, Bogdan Beșliu – după cum ne-a declarat anul trecut: „revenim toamna viitoare și dublăm porția de zâmbete”.

Advertisements

Related Posts

About The Author

Add Comment