muzică
Like

Cinemateca TIFF

December 20, 2016
136 Views
0 Comments
1 minute read
Cinemateca TIFF

După tulburătorul documentar One More Time with Feeling cu Nick Cave, cinemateca TIFF ne face o nouă propunere cinefilă: joi de la ora 20.00 la Cinema Victoria rulează în avanpremieră musicalul La La Land, în regia lui Damien Chazelle (cu care am făcut cunoștință în Pleasna). La La Land a avut premiera la Festivalul de la Veneția, unde a primit cronici extraordinare, este nominalizat la Globuri și considerat unul dintre favoriții Oscarurilor din 2017. 

The New York Times scrie că La La Land intră în topul celor mai bune musicaluri din istoria cinematografiei.

Sinopsis: în inima LA-ului, o actriță aspirantă (interpretată de Emma Stone) lucrează chelneriță, servind cafele între audițiile pentru roluri, în timp ce un tânăr muzician de jazz (jucat de Ryan Gosling) cântă în baruri prăfuite ca să facă rost bani mărunți. Cei doi se-ntâlnesc și se-ndrăgostesc pe ritm de musical, dar iubirea lor e pusă la încercare de succesul mult-visat.

Așadar, ce faceți joi seară?

Marius Oliviu

Publicitar, comunicator și scriitor. Ultimele cărți publicate: Revoluția trăită de O. Țâră (Alba Iulia, 2012) și Jurnalul chiriașului grăbit (Școala Ardeleană Cluj, 2016). Editor al mai multor situri de profil social-cultural: http://teatru.info/, http://cluj.pro/, http://cluj.pub, http://cluj.center

72 posts
8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *